Teaterkompaniet  KRABATENE 25 år 1994-2019

Klikk her for å redigere undertittel

Endelig!!

MYSTERIET I PEPPERKAKEBYEN ER TILBAKE!!

En suksess er tilbake!

Mysteriet i Pepperkakebyen hadde urpremiere  i 2010 og mottok svært gode kritikker både i 2010 og 2011. Vi fikk supre tilbakemeldinger fra publikum som satte pris på en annerledes og nissefri forestilling med et viktig budskap.
I år kommer endelig forestillingen tilbake - i supersamarbeid med FYLLINGSDALEN TEATER!

Forestillingens tema:

Hva handler egentlig julen om? Hvert år fanger julestrien de fleste av oss i en eller annen grad. Vi samles om julen, men drukner medmenneskelighet og julens verdier i ideen om den perfekte høytid?

Handlingen:

Mysteriet i Pepperkakebyen er en juleforestilling full av sjarme, julestemning og magi. Målet er å etablere Bergens egen juleforestilling, med en historie hentet fra Pepperkakebyen.

Handlingen finner sted i Pepperkakebyen der bakermesteren har bakt det flotte pepperkaketreet som står klart til den store julefeiringen. En mørk natt knuses treet. Byfolket er i sjokk, er julen ødelagt? Inspektør NonStop er raskt på plass og mistanken rettes mot gamle Mulke-Monsen. Alle vet at han hater kos og hygge. Folket raser og Monsen settes i kakebu. Frøken Pomerans aner ugler i mosen, og sammen med lille Tusseladden finner hun løsningen, som overrasker alle. Motiv og gjerningsperson får innbyggerne i Pepperkakebyen til å se både hverandre og julen i et nytt lys.